Ruka Freeski Academy

Tavoitteenamme on yhdistää koulunkäynti ja urheilu sekä luoda opiskelijoille mahdollisuus kehittyä opiskelijana, urheilijana ja ihmisenä.

Tarjoamme asiantuntevaa valmennusta ja huippuolosuhteet freeskiin harjoittamiseen toimintaympäristössämme,jonka keskuksena toimii Kuusamo, Ruka ja muut Pohjois-Suomen tunturit.

Valmentajina toimivat entisiä ammattilaskijoita ja fysiikkavalmentajia.
Valmennus koostuu fysiikka- ja lajitreeneistä ja itse lajiharjoittelusta.

Syksyllä hyödynnämme Keski-Euroopan jäätikköolosuhteita valmistuttaessa kilpailu-, ja harjoituskauteen.
Keväällä jatkamme lajiharjoituksia toukokuulle hyödyntäen Rukan pitkän laskukauden.

Ruka Freeski Akatemian valmennusryhmät

• 2. aste Kuusamon lukio ja Kainuun ammattiopisto Kuusamo
  • Yläkoulutiimi 7-9 luokat
  • Ruka freeski akatemia

Ruka Freeski Akatemian tavoite on kehittää suomalaista Freeski kulttuuria ja lajia

Akatemia on osa Rukan alppi- ja freeski-akatemiaa. Akatemia omaa hyvät olosuhteet lajin harjoittamiseeen. Rukalla kautemme alkaa lokakuun alussa ja päättyy toukokuun alussa.

Tavoitteenamme on luoda toimiva ympäristö koulun, työn ja laskemisen välillä. Rukan freeski akatemia tarjoo myös mahdollisuuden jatkaa freeskiuran rakentamista 2. asteen koulutuksen jälkeen työn tai jatko-opintojen ohessa.

Kysymykset ja lisätietoa saa valmentajilta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Jonathan McPhail

fysiikkavalmentaja