YLÄKOULU

Yläkouluvalmennukset ja leirit
 
Rukan alppikoulussa on mahdollista harjoitella myös yläasteella. Tarjolla on mahdollisuus treenata ja tutustua Rukan alppikouluun ja valmentajiin ennen lukioryhmään ilmoittautumista. Mika Pelli yhdessä alppikoulun valmentajien kanssa vastaa alppihiihdon yläkouluvalmennuksesta ja leireistä. Freestylehiihdon yläkoululeireistä vastaa Juha Mourujärvi (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)
 
1. Valtakunnalliset Yläkoululeirit (5kpl) järjestetään Vuokatin Urheiluopistolla 2019-2020 elokuusta alkaen
2. Freeski Yläkoululeirityksestä lisätietoa valmentajilta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
3. Rukan alppihiihdon Yläkoulutiimi  2019-2020 
  • Rukan alppikoulun oma yläkoulutiimi, joka harjoittelee ja kilpailee alppikoulun mukana ympäri vuoden. Urheilijat voivat käydä koulua Kuusamossa tai kotipaikkakunnalla ja osallistua alppikoulun päivittäis,-  ja leirivalmennukseen. Urheilijat maksaa lukukausimaksun ja valmentautumisesta syntyvät kulunsa leireiltä.
  • HAE alppihiihdon YLÄKOULUTIIMIIN 20.4. mennessä linkistä hakeminen
  • Tiedustele lisää mahdollisuuksista mika.pelli@kuusamoThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • RUKAN YLÄKOULUTIIMIN ONLINE KALENTERI

Kuulumme valtakunnalliseen

urheiluakatemia-
verkostoon

vuokatti-ruka

© Rukan alppikoulu | Web by Davas